Vissza

Eladó PC-s, Steam-re regisztrálható játékok, Magyarországon aktiválható, használható jogtiszta szoftverek, számlával (ha nem steames lenne, mellé van írva origin/uplay/egyéb). Mindegyik új, aktiválatlan kód, nem kell VPN vagy egyéb trükk az aktiváláshoz. Mivel NEM csereberével szerzem a kulcsokat száz helyről, tudom hogy mindegyik aktiválatlan, reklamációt "duplicate key" esetén nem fogadok el (halkan jegyzem meg erre meg SOHA nem volt példa).

Többször visszahallom, hogy xy nem mer vásárolni tőlem, mert hogy néz az oldal/tuti átverés/biztos hogy nem küld pénzt előre mert abból nem lesz játék, részemről teljesen megértem. Bizonygatni nem fogok semmit, internet van, meg kell kérdezni ismerősöket/google-t, hogy találkoztak-e olyan emberrel aki nem kapta meg amiért fizetett. Ha találsz szólhatsz nekem is, hadd csodálkozzam rá én is.

Email: maross@webgalaxy.hu
Facebook: facebook.com/maross.hu - ritkán nézem, üzenetekre emailt/steamet használjatok, köszi.
Steam: maross80

Rendelés menete

1a) Ha látod az oldalamon az adott játékot, tölts ki egy megrendelőlapot, és válaszemailben küldöm a számlaszámot vagy paypal címet.
1b) Ha nem látod az oldalamon a játékot, emailben kérdezz meg és megmondom mennyi lenne.
2) Ha visszajeleztem, elküldöd a pénzt, amint befutott, küldöm a játékot es a számlát az emailedre.


Pénzt banki utalással vagy paypallel tudsz küldeni. Ha nincs bankkártyád/bankszámlád, akkor Otp-ben tudod befizetni a pénztárnál (ingyenes, korfüggetlen, nem kell hozza se otp-s se más számládnak lennie). Ha nem jó az elektronikus szamla csak a papír alapú, kérlek jelezd előre. Ha nem jelzel, akkor beleegyezéseddel automatikusan megy majd a játékkal együtt az e-számla is az emailcímedre.

Egyéb tudnivalók:
- Mivel nem vagyok webshop, a honlapon a bankkártyás/paypal/sms/egyéb fizetés sajnos nem megoldható.
- Eu-s adózási törvények változása miatt 2015 jan. 1-től külföldi számlázási címre nem tudok eladni/számlázni.
- Elég első rendelésedkor kitölteni a megrendelőlapot, a következőnél csak egyeztetni kell velem emailben, hogy raktáron van-e az adott játék (ha más névre szeretnéd a számlát, akkor szólj, köszi).


Számlázási adatok:
Név:
Lakcím:
Email:

Játékok neve, összeg, paypal/banki utalás:


Rendelés kitöltes alatt.


Gy.i.k.

- Miket kell megadnom?
- A felsorolt dolgokat: nev, lakcím, email, és hogy mit szeretnél mennyiért (Pl: Példa Barnabás, 1024 Budapest Hosszú utca 3., pbarnabas@email.hu, olcsoklasszjáték - 1000ft, banki utalás)

- Számla nélkül megoldható/olcsóbb/stb?
- Nem. Számla minden esetben ki van állitva, nem kell külön kérned vagy nem kérned. Ha szeretnél venni valamit, es nem felel meg az e-szamla csak a papír alapú, szólj es megoldjuk.

- Mikor kapom meg, es mit kezdhetek a számlával?
- Emailben küldöm, amikor a játékot is megkapod. Ez egy 0% afas, elektronikusan hitelesitett e-számla. Ha el tudod szamolni költsegként akkor még hasznodra válhat, ha nem, akkor emlék.

- Elrontottam/nem tudom hogy elküldte-e/kifagyott/változtatnék/egyéb bajom van a rendeléssel. Elküldhetem még egyszer, nem lesz belőle gond?
- Nem lesz gond. Ha valami nem világos, írok neked egy emailt.

- Rendeltem, de mégsem kell a játék, inkabb elsunnyogok..
- Légyszi akkor rendelj ha mar biztosan kell az adott jatek, es max következő munkanapra befut a penz. Van olyan tétel amit direkt neked szerzek be, es lehet masoknak nagyon nem kell - es emiatt elég kellemetlen, ha rajtam marad. Utána jó esellyel megköszönöm az eddigi vásárlásokat (amennyiben voltak), es zárjuk gyümölcsöző kapcsolatunkat. Köszi.

- Szeretnék egy játékot venni, de csak jövő hónap tizedikén lesz rá pénzem, rendelhetek?
- Sajnos nem tudok félretenni, légyszi keress meg jövő hónap kilencedike körül, es reméljük lesz a kért játékból.

- Már megint letöröltél steam friendlistről, te nagyon utálhatsz engem...
- A steam friendlist véges, ahány embert felveszek, annyit törölnöm kell, előbb-utóbb mindenki sorra kerul. Ha rendelni szeretnél es steamen gyorsabbnak talalod, csak vegyél fel megint, mindenkit vissza szoktam jelolni, csak ne legyen sértődés, ha random idő múlva ismét törlök valakit.

- Új vagyok itt, nem kaptam valaszt a kérdéseimre/nem értek valamit :(
- Emailben kérdezhetsz/steamen felvehetsz nyugodtan, mindenkinek válaszolok.